KWALITEIT SPANBANDEN

5-X-KWALITEITSCONTROLE

Bibia Logistics heeft haar betrouwbare imago mede te danken aan de constante en hoge kwaliteit spanbanden voor rolcontainers. Dit staat bij Bibia Logistics dan ook hoog in het vaandel en er wordt alles aan gedaan om deze kwaliteit te behouden.

Tal van jaren werken wij met betrouwbare toeleveranciers met wie wij samen het product tot in de punten hebben fine-getuned om de beste kwaliteit te behalen.

Er vinden gedurende het gehele productieproces meerdere controle-momenten plaats: vóór productie (grondstoffen check), gedurende productie, na productie en kort voor verscheping nog steekproefsgewijs.

Maar daar blijft het niet bij. Bij aankomst in ons magazijn worden de goederen in eigen beheer getest met de nieuwste apparatuur op treksterkte en uv-bestendigheid.

REACH

REACH is een verordening van de Europese Unie (EU) om de gezondheid van de mens en het milieu beter te beschermen tegen de risico’s die chemische stoffen kunnen opleveren. De letters REACH staan voor Registratie, Evaluatie, Autorisatie (en restricties van) CHemische stoffen.

Onze rubber producten voldoen aan de REACH.